Commissie Bestuurlijke Toekomst OSF

                             

Afgevaardigden van de diverse provinciale politieke partijen zijn sinds begin 2021 regelmatig in Geldermalsen bijeengekomen om onder leiding van Studio Why tot een advies te komen wat de richting moet zijn van de OSF voor de toekomst. Veel lokale provinciale partijen hebben zich verbonden middels de OSF (Onafhankelijke Senaatsfractie). Sinds jaar en dag nemen de provinciale partijen deel aan de Provinciale Staten verkiezingen. Via getrapte verkiezingen kiezen de statenleden dan weer hun senator in de 1e kamer. Op dit moment is Ton Raven de senator voor de OSF in de 1e kamer.

In de commissie Bestuurlijke Toekomst OSF kwamen vragen aan de orde als hebben wij als OSF een programma nodig, moeten wij wel of niet opgaan voor de 2e kamerverkiezingen 2025, hoe krijgen wij meer landelijke aandacht in de media, moeten wij een “gezicht” hebben voor de OSF en wat voor persoon zou dat kunnen zijn.

Al deze vragen kwamen aan de orde en uiteindelijk is daar een advies uitgekomen wat in de ALV en het bestuur besproken zal worden. Wij zijn benieuwd wat er met het advies gedaan gaat worden. Onderstaand een sfeerimpressie…..

Geef een reactie