Bernard Minderhoud lijsttrekker LPZH

Bernard Minderhoud is gekozen tot lijsttrekker voor de Lokale Partijen Zuid-Holland. Minderhoud is raadslid van Gemeentebelangen Pijnacker-Nootdorp en was in de afgelopen raadsperiode wethouder namens deze partij. “Als wethouder in de periode 2014-2017 en nu als raadslid zet ik mij in om op een heldere en normale manier de belangen van inwoners uit te dragen”, vertelt Minderhoud. “Zowel het geluid op links als rechts. LPZH streeft nu eenmaal geen ideologie na, maar de belangen van diverse lokalen partijen. Daarom beoordelen wij plannen of ze praktisch uitvoerbaar en betaalbaar zijn. In het belang van iedereen. En vooral willen wij kijken hoe we het onafhankelijke belang van de lokale kiezers kunnen waarborgen.”

Minderhoud is 44 jaar, gehuwd en hij heeft 2 dochters. Hij woont momenteel in Nootdorp. Toch kent hij de provincie Zuid-Holland goed. Zo is hij opgegroeid aan de oevers van het Braassemmermeer in Roelofarendsveen en is hij naar school gegaan in Leiden. “Ik ben al heel lang begaan met de provincie Zuid-Holland,” stelt hij daarom.

Klimaat
Minderhoud is met name begaan met het klimaat. Zo zegt hij daarover: “LPZH steunt de gedachtegang dat we als goede bewoners de leefomgeving voor de toekomstige generatie leefbaar achter moeten laten. Het is duidelijk dat er maatregelen genomen moeten worden.”
Wel stelt hij er vraagtekens bij of alle voorgestelde maatregelen ook effect hebben. Daarnaast is het, volgens hem, belangrijk dat besluitvorming over maatregelen in overleg met buurgemeenten plaatsvindt.

De volledige lijst:

 1. Bernard Minderhoud
 2. Jeffrey van der Elst
 3. Arie Mol
 4. Anita van Ginkel-Lanting
 5. Ben Paulides
 6. Martijn Bosman
 7. Fred Seker
 8. Dick Jense
 9. Bianca van Petegem-Fluit
 10. Ruud Lammers
 11. Cor de Groot
 12. Hans Peter Klazenga
 13. Wouter Hoppenbrouwer
 14. Oscar Suijk
 15. Ina Mantjes-Schubart
 16. Dirk Jan Oosthoek
 17. Sander Daamen
 18. Tom den Daas
 19. Frans Micklinghoff
 20. Paul Kuipers
 21. Inge Weijenburg
 22. Edward Voorham
 23. Robbert Kamerling
 24. Rob Veldhoven
 25. Koos Smeding
 26. Cees Ruigrok
 27. Ricardo Barkey
 28. Kees Schrama
 29. John de Bruin
 30. Edwin Giltay
 31. Anly de Jong

Lees hier het volledige verkiezingsprogramma van LPZH.

Geef een reactie