Help! De verkiezingen worden gestolen.

Op 18 maart zijn de Provinciale Verkiezingen maar u leest bijna niets over de plaatselijke en regionale problemen die er spelen. U leest ook niets over wat al die provinciale politici voor goed of slechts met je omgeving hebben gedaan. Raar toch?  Bij verkiezingen hoor je Provinciale Statenleden toch de maat te nemen. Dus af te rekenen op wat ze in de provincie hebben gepresteerd of juist niet hebben gepresteerd. Je moet toch ook weten wat ze zoal voor de toekomst beloven?

Nee, op televisie en radio zie je alleen politici van de gevestigde partijen. Anders dan de lokale partijen beschikken ze over vele miljoen euro’s om campagne te voeren waarmee hun landelijke politieke verhalen over de provinciaal onwetende kiezer uitstorten. Die denkt inmiddels wellicht dat het over de Eerste Kamer gaat.
Maar die verkiezingen zijn ver weg. Pas op 26 mei en daar heeft de kiezer niets over te zeggen.
Daarover gaan die door u vaak onbekende statenleden. De tweede garnituur van de gevestigde landelijke partijen. Lieden die precies zo stemmen als van hogerhand is opgedragen omdat die op de slippen van hun lijsttrekkers zijn binnengekomen.

Het is eigenlijk nog gekker: op al die landelijke politici die op de buis en radio verschijnen kan je helemaal niet stemmen! Niet op Wilders, Pechthold, Buma of premier Rutte. Nee, geen van deze mannen staan op het stembiljet. U wordt gewoon om de tuin geleid.

Wie er wel op staan dat zijn wij, de plaatselijke politici uit de omgeving. Op lijst 14 van de Verenigde Lokale Partijen Zuid-Holland. Plaatselijke politici die, anders dan landelijke kopstukken, u wèl makkelijk kunt benaderen. En politiek ervaren mensen die weten hoe de regionale politiek werkt en die uw gemeente en buurt kennen.

Daarom: stem op iemand die de lokale politiek in de provincie brengt.
Stem dus op lijst 14. Stem lokaal op de Verenigde Lokale Partijen Zuid-Holland!

www.verenigdelokalepartijenzuidholland.nl

Geef een reactie