Kies mee! Provincie plaatst 100 nieuwe bankjes

Fietsen door de provincie Zuid-Holland is heerlijk. Fietsers geven hun fietstocht in Zuid-Holland gemiddeld het cijfer 7,7, blijkt uit onderzoek van de ANWB. Een hoog cijfer, maar er is nog ruimte voor verbetering, zo stelt de Provincie. Met name aan rustpunten is nog behoefte.
Om uit te rusten, om te genieten van het uitzicht, de natuur of de omgeving of om gewoon wat te eten en drinken. Daarom stelt de provincie Zuid-Holland 100 bankjes beschikbaar, zodat er meer op plekken langs de fietspaden aantrekkelijke rustpunten komen. Onder het motto #evenzitten. Inwoners van de provincie mogen mee bepalen waar deze komen.

Op de 100 mooiste locaties worden de bankjes ook daadwerkelijk geplaatst. Daarbij houdt de Provincie ook rekening met zaken als verkeersveiligheid en de spreiding van de bankjes over de gehele provincie. Mocht de Provincie daadwerkelijk een bankje plaatsen op de genoemde locatie, dan neemt zij via de mail contact op met de tipgever.

Inwoners kunnen hun favoriete plek voor een bankje doorgeven via uw smartphone, PC of laptop. De provincie beheert alle N-wegen en de bijbehorende fietspaden. Via de website zien de indieners meteen of er op de gewenste plek een bankje geplaatst kan worden.

Meld uw favoriete locatie aan.

Geef een reactie